Nyheder


Tjek din pension på en søndag

16. oktober 2019

Søndag den 27. oktober er Pensionsdagen i hele pensionsbranchen. Hos Sampension vil pensionsrådgiverne være klar til opkald fra kunderne mellem kl. 10.00-14.00.

Overgangen fra sommertid til normaltid den 27. oktober giver kunderne en ekstra time til at tjekke, om pensionsopsparingen og forsikringsdækningerne matcher deres behov. Derfor er Sampension igen i år med til at afholde Pensionsdagen.

For rigtig mange danskerne kan det lønne sig at bruge den ekstra time på sin pension, påpeger kunderådgivningschef Anne-Louise Lindkvist fra Sampension.

”En stor del af danskerne går ikke op i deres pension og kontakter derfor ikke pensionsselskabet så ofte, som de burde. Det er en skam, fordi de derved går glip af rådgivning, som kan sikre dem og deres pårørende bedre,” siger Anne-Louise Lindkvist.

Begunstigelse er tema for Pensionsdagen 2019
I år er begunstigelse temaet for Pensionsdagen og det er et velvalgt tema, mener hun.

”Det er vigtigt, at kunderne og medlemmerne forholder sig til, hvem der skal modtage deres pensionsopsparing, når de dør. Det er potentielt rigtig mange penge, det handler om og hvis man ikke husker at begunstige sine børn eller sin nye samlever, kan pengene for eksempel ende i de forkerte hænder.”

Alle er velkommen til at ringe
Du kan sagtens ringe til Sampension søndag den 27. oktober, selvom det er spørgsmål om andet end begunstigelse, der optager dig.

”Vi kan rådgive vores kunder om alle forhold omkring deres pension – også på søndag. Men giv en ekstra tanke til spørgsmålet om begunstigelse. Vi ser desværre hvert år eksempler, hvor en kunde er død og den samlevende ikke er blevet begunstiget. Det kan betyde, at man må sælge huset, fordi man ikke har råd til at bo i det længere,” siger Anne-Louise Lindkvist.

Ring på: 77 55 62 50

Tre film til inspiration
Brancheorganisationen Forsikring & Pension har produceret tre korte film, som er med i kampagnematerialet for Pensionsdagen 2019. Filmene stiller skarpt på vigtigheden af at sikre, at det er dem, man gerne vil tilgodese, som også i sidste ende modtager pensionen.

Læs mere om begunstigelse og se filmene her.