Image No Description

Vil du ændre på din pension?

Med en pensionsordning i Sampension kan du ændre din pension, så den passer til dit liv.

Hvis du vil ændre din pensionsordning, skal du kontakte en af vores pensionsrådgivere. De kan hjælpe med at finde frem til den ordning, som passer bedst til dig og din familie. Måske har du brug for en højere dækning, hvis du bliver alvorligt syg - eller måske ønsker du blot at spare mest muligt op til pensionen.

For at få overblik over din økonomi og dine behov når du går på pension, er det en god ide at gennemføre et Pensionstjek. Her kan du også se, hvordan du er dækket, hvis du ikke længere kan arbejde på grund af sygdom eller hvordan din familie er dækket, hvis du dør. Det er et godt udgangspunkt, når du skal tale med en pensionsrådgiver om dine ønsker.

Vil du ændre dine pension?


Kontakt en pensionsrådgiver på telefon 77 55 62 50

Hvad kan du selv gøre?

En række ændringer kan du selv gennemføre, når det passer dig. Det er nemt og enkelt - du skal blot logge ind på vores selvbetjeningsunivers og følge vejledningen:

  • Du kan skifte investeringsprofil - skal vi investere din opsparing med lav, moderat eller høj risiko? Som udgangspunkt har de fleste kunder en moderat risiko.
  • Du kan ændre, hvem der får udbetalt en evt. forsikring hvis du dør. Det kan være en god ide at udfylde en begunstigelseserklæring, der præcist angiver, hvem der skal have pengene, hvis du dør - fx hvis du ikke er gift eller hvis du har delebørn.
  • Du kan overføre pensionsordninger fra andre selskaber og samle det hele i Sampension - det sparer omkostninger og giver et bedre overblik.

Tag et Pensionstjek og få overblik

Med et Pensionstjek fra Sampension får du et overblik over dine forsikringer, din pension og din samlede økonomiske situation.

Læs mere