Arrow Left
Snart på pension

Du sparer stadig op - men overvejer pension

Vil du på pension, efterløn eller Delpension inden for de næste måske 5-10 år? Så er det allerede nu, du skal gøre dig en række overvejelser om pension og din økonomi. Vi har her samlet en række informationer og råd, så du bedre kan planlægge og få overblik. 

Se hvornår du kan få pension - få overblik over pensionsaldrene

Du kan typisk få udbetalt din pension fra Sampension 3 eller 5 år før din folkepensionsalder. Din folkepensionsalder og efterlønsalder afhænger af, hvornår du er født.

Læs mere

Har du (og din partner) sparet nok op? - vi hjælper med et tjek

Din udbetaling fra pension skal svare til minimum 66 % af din løn efter skat, for at du kan beholde din levestandard. Er din opsparing i rød, gul eller grøn?

Læs mere

Indbetal til en aldersforsikring - og få en skattefordel

Du kan bruge en del af din pensionsindbetaling til en aldersforsikring, der udbetales skattefrit som en sum eller hver måned, når du går på pension.

Læs mere

Vil du på efterløn?

Hvis du har betalt til ordningen og opfylder kravene, kan du få efterløn i op til fem år.

Læs mere

Er dine efterladte sikret ved død – også efter pensionering?

Et dødsfald vender op og ned på tilværelsen for dine efterladte. Og en presset økonomi kan gøre en svær situation endnu sværere. Din pensionsordning kan være med til at give din familie økonomisk tryghed

Læs mere

Planlæg din pension

Se eller gense webinaret "Planlæg din pension" fra april 2021. Da webinaret er en optagelse, kan der ikke stilles spørgsmål undervejs.